Minden gyermeknek szüksége van álmokra
Fény- és nyugalomterápia babáknak és kisgyermekeknek Időpontot foglalok

HázirendKedves felnőttek és gyerekek!

Házirendünk azt a célt szolgálja, hogy minden felnőtt, vagy gyermek és kísérője a SenzoRoomban töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse, betartva házirendünk rendelkezéseit.

A SenzoRoomba való belépéssel a Házirend életbe lép. A látogatók a belépőjegy megváltásával tudomásul veszik a Házirend valamennyi rendelkezését és kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartására. Ellentmondás esetén a házirend rendelkezései az irányadók.

Ki lehet a vendégünk

A SenzoRoomba gyermekkorúak kizárólag nagykorú/szülői felügyelettel léphetnek be és használhatják az ottani játékokat. A játék megkezdése előtt minden esetben regisztrálni kell. A kísérő személy felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen. Kérjük, belépés előtt győződjön meg arról, gyermeke egészséges és közösségbe vitelének nincs akadálya!

Felelősségvállalás

A SenzoRoomban csak és kizárólagosan a kísérő személy/szülő felel a gyermek testi épségéért. A gyermek a játékokat minden esetben csak a szülő megítélése alapján, annak felelősségére használhatja. A SenzoRoomban történt személyi sérülés esetén a SenzoRoom tulajdonosa(i) kifejezetten kizárják a felelősséget.

Belépőjegyek

A SenzoRoom használatát, a belépőjegyek megváltásával kezdhetik meg, melyet a pénztárban elhelyezett mindenkori árjegyzék alapján fizetnek meg. A megváltott belépőjegy egyszeri belépésre jogosít és másra át nem ruházható. A kedvezményre jogosító kuponokat, egyéb igazolásokat a jegyváltás előtt áll módunkban elfogadni.

Árak

Öltözet a SenzoRoomban

Esetleges sérüléseket okozható, illetőleg higiéniai okokból a SenzoRoomban tilos utcai cipőben, papucsban vagy váltócipőben játszani! Ezek használatát nem tudjuk elfogadni, ezért kérjük, hozzanak magukkal vastag, csúszásgátlós zoknit. Nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert a szülőknek le kell venniük gyermekeikről a játék megkezdése előtt. A szülő feladata, hogy kényelmes, mozgást elősegítő, napi hőmérsékletnek megfelelő öltözetben legyen a gyermekük.

Játékok használata

A játékokat, berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen, a SenzoRoomban kifüggesztett szabályok feliratai valamint animátoraink magyarázatai alapján használják. Az esetleges meghibásodásokat, kérjük, azonnal jelezzék.

Elsősegély doboz és tűzoltó készülék a recepción található.

A játékpolcokról elhozott játékokat helyezzék vissza a helyükre.

Kártérítés, egyéb szankciók

A berendezésben keletkezett kárt és hiányt köteles annak okozója megtéríteni. Ennek mértéke a sérülést szenvedett tárgy piaci értéke. Szándékos rongálás rendőrségi feljelentést von maga után.

Behozható tárgyak

A Játszóházban csakis kicsi női, ill. férfi kézitáska hozható be, bárminemű más méretű csomagot, játékot az előtér szekrényeiben kell hagyni. Éles, hegyes és üveg tárgyakat megőrzésre a pénztárban le kell adniuk. Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A SenzoRoomba bevitt magán tárgyakban keletkezett kár és hiány esetén a SenzoRoom kifejezetten kizárja a felelősségét.

Szekrények használata

A szekrényekben csak a személyes szükségletet biztosító szokványos használati tárgyak és ruhadarabok helyezhetők el. Az öltöző szekrényekben elhelyezett értékes tárgyakért, szemüvegekért, ruhákért és egyéb bármely vagyontárgyért a SenzoRoom semmilyen felelősséget nem vállal.

Étkezés a SenzoRoomban

Higiéniai okokból és különböző fertőzések elkerülése érdekében a SenzoRoomba tilos behozni bárminemű ételt és italt. A SenzoRoom azonban büszkén biztosít lehetőséget kisbabák anyatejes vagy tápszeres táplálására.

Fotók, videók készítése

Minden látogató a SenzoRoomba való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a SenzoRoomban készült csoportos fotókat vagy pásztázó jelleggel készített videókat, melyen ő is szerepelhet, a SenzoRoom promóciós célra felhasználhatja, utólagos anyagi követelések, kizárásával és előzetes felkérések nélkül is. A SenzoRoom által készített bármely fotó, videó a SenzoRoom tulajdonát képezi, azok felhasználása, megjelentetése a SenzoRoom kizárólagos joga.

Adatkezelés

A regisztráció során megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, nem szolgáltatjuk ki harmadik személynek, kizárólag a SenzoRoom adatbázisában fognak szerepelni. Az adatgyűjtés csupán marketing jellegű, célja, hogy magas színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtsunk a gyermekek és családjuk számára.

Tisztaság és rend

A SenzoRoomban a tisztaság és rend megtartása közös érdekünk és feladatunk. Kérjük a kísérő/szülőket figyelmeztessék erre gyermekeiket is! Kérjük a zsebkendőket, és egyéb szemetet a játszóház területén elhelyezett tárolókba dobni!

A SenzoRoom területén alkoholt fogyasztani és dohányozni tilos!

Amennyiben a SenzoRoomban bármilyen problémát észlelnek, vagy tapasztalnak, kérjük, hogy azonnal jelezzék a SenzoRoom dolgozóinak.

A házirend bármely pontjának be nem tartása, valamint az elfogadhatatlan magatartás /durvaság, verekedés, veszekedés, veszélyeztetés/ a SenzoRoomból való elküldést, kitiltást von maga után a belépőjegy visszatérítése nélkül. A felszólításra a SenzoRoom dolgozója az illetékes.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!