Minden gyermeknek szüksége van álmokra
Fény- és nyugalomterápia babáknak és kisgyermekeknek Időpontot foglalok

Rólunk


Szülőként álmodtuk és valósítottuk meg a SenzoRoom-ot, miután volt szerencsénk az első gyermekünket Angliában világra hozni és pár évig nevelgetni, majd Magyarországon bővült családunk tovább, második huncutkánk érkezésével. Ezekből az élményekből merítve, szeretnénk valami olyat alkotni, itthon, szuper kis hazánkban, ami nincs még. 

Amikor megszületett a kisfiunk Londonban, minden módon kerestük a kapcsolatot a külvilággal, hogy hogyan hol és mit csinálhatnánk, amit egy pici gyerek változékony és sokszor kiszámíthatatlan napi ritmusába és hangulat-változásaiba is be tudunk illeszteni. Gyorsan kiderült, hogy ez bizony nem olyan egyszerű, viszont hamar rátaláltunk a fényterápiás és szenzoros szobákra, amik méltán örvendenek nagy népszerűségnek az Egyesült Királyságban. Ezek a pici szobák nyújtottak számunkra nyugalmas órákat, ráadásul egy ilyen hely mindig csak néhány pici babát tud fogadni, ami szintén külön extra, főleg abban a korban, azokon a napokon, amikor a kis “Mókusok” nem keresik más babák, vagy egyáltalán más élőlények társaságát sem.

Egy ilyen szenzoros szoba vár mostmár Rátok is, itt Magyarországon. Ez a SenzoRoom. Gyertek el, próbáljátok ki. Lehet ez program esős napon a gyermekkel, vagy lehet program nyűgös, feszült napokon, de leginkább bármikor, amikor egy kis nyugalomra vágytok, együtt.

Címünk:

2220 Vecsés Kossuth Lajos utca 35.

Google maps: SenzoRoom