Minden gyermeknek szüksége van álmokra
Fény- és nyugalomterápia babáknak és kisgyermekeknek Időpontot foglalok

Kiknek ajánljuk

Babáknak

Pici babáknak
0-2 éves korig pici babáknak, felnőtt kíséretében

Csinálnátok már valamit, de a játszóházak még nem nyújtanak elég szórakozást, a sószobákban sokan vannak és rizikósnak érzed a kisbabádat odavinni még, a kávézók játszósarkához is kicsik vagytok még, de nagyon szeretnél már menni valahova, ami megtöri a mindennapok rutinját, ahol igazán jó helyen vagytok és igazi babának való szórakozást nyújt a tér. Itt a helyetek. A SenzoRoom exkluzív környezetében, kis méretű szobájában kényelmesen elfértek. Mindent rendszeresen fertőtlenítünk, bababarát szerekkel, a levegőt is profi berendezéssel tisztítjuk.

Anyukáknak apukáknak

Anyukáknak és Apukáknak
Amikor a nehéz, sírós, tanácstalan napokon szeretnének kizökkenni ebből a hangulatból és nyugalommal körül venni magukat, apróságukkal együtt

A szoba látogatása már 6 hónapos kortól ajánlott. Gyertek el, amikor nem tudjátok, hogy mi lehet a baj és nehéz napotok van. Sírdogálás, nyugtalanság, nyöszörgés, ami mind tanácstalanságot szül bennünk, szülőkben. A pocija fáj, vagy a foga jön, esetleg növekedési ugrása van? Mindenki találgat ilyenkor, de általában minden ötlet nehezen bizonyítható és megoldást is nehezen találunk. Próbáljátok ki az ilyen napokon a SenzoRoomot, ahol az érzékekre ható megnyugtató közegben, nagy eséllyel, egy pillanat alatt elszáll a rosszkedv és a nyugtalanság. Ez a szoba az ilyen nehéz napokon nem csak a babára van jó hatással, hanem minket, szülőket is megnyugtat.

Autisuta gyerekeknek

Autista gyerekeknek
Autista gyerekeknek, fiataloknak

Nektek találtuk ki ezt a helyet, ha szeretnétek nyugalmat sugárzó közegben pihenni autista gyerkőcötökkel. A Snoezelen terápia elvén berendezett szoba érzékszervi stimuláció útján segít interakciót kiváltani, ami izgalmas fejlesztési közeget biztosít. Nektek találtuk ki a SenzoRoom privát bérlés lehetőségét, hogy igazán komfortos, teljesen nyugodt közegben legyetek, ami kifejezetten a Ti elvárásaitok mentén kialakítható. Pont csak annyi fénnyel, pont annyi játékkal, ami Nektek még kényelmes, szerethető, körül-ölelő. Illattal, vagy illat nélkül, hanghatással, vagy hanghatás nélkül.

Gyerköcöknek

Gyerkőcöknek
Nagyobb gyerkőcöknek, szintén felnőtt kíséretében, akik bármilyen SNI-vel küzdenek

2 éves kor felett, szintén felnőtt kíséretében

Valami megmagyarázhatatlan nyugtalanság jelent meg az ovis napok után, vagy nehéz időszak van a suliban? Beszoktatáskor, nagy változások idején, elvárások nyomasztó hatásának oldására, bármikor, amikor úgy érzed, hogy jó lenne valami, ami eltereli a gyerkőc figyelmét. A SenzoRoom egy hely, ami nem túlpörgeti, hanem megnyugtatja a gyerekeket, egy hely, ahol nincs hangoskodás, hanem nyugodt csend van, esetleg kellemes hanghatásokkal kiegészítve. Egy hely, ahol az érzékszervek által felfedezett interaktív SenzoRoom berendezések segítik a teljes kikapcsolódást.

Foglalkozást keresőknek

Óvintézkedések
Vigyázunk egymásra.

Időpontfoglaló rendszerünk úgy lett kialakítva, hogy biztosítani tudjuk a szigorú fertőtlenítési protokoll betartását, érkezésetek előtt és után is. Minden esetben vírus- és baktériumölő, de bababarát szerekkel takarítunk ki minden alkalommal.

Ezen kívül egy speciális levegő szűrő berendezéssel is segítjük a tiszta környezet folyamatos fenntartását.

Ha szeretnéd, találkozásmentes bejutást is tudunk biztosítani, ha jelzed előre. Azonban, ha találkozunk, akkor maszkban várunk és minimum másfél méterre fogunk Tőled állni, természetesen frissen fertőtlenített kezekkel.

A recepción kikészített kéz- és felületfertőtlenítő szer vár Rátok.

Kiknek Ajánljuk

Akik már jártak nálunk

Ha ti is kipróbálnátok

Időpontfoglalás